Søndage 27. november, 4. december, 11. december samt 1. og 2. juledag
Kl. 12.00 – 15.00
Julebuffeten:
- Marinerede sild og karrysild
- Kryddersild
- Stegte sild
- Lun fiskefilet med remoulade
- ½ æg med rejer
- Dampet laks med mayonnaise og asparges
- Gravad laks med rævesauce
- Røget laks med røræg
- Sylte med rødbede og sennep
- Tarteletter med høns i asparges
- Andesteg med svesker og æbler
- Lun leverpostej med bacon og champignoner
- Mørbradbøf med bløde løg og champignon
- Glaceret juleskinke med hjemmelavet grønlangkål
- Ribbensteg med rødkål
- Julemedister
- Æbleflæsk
- Frikadeller
- Blodpølse med sirup
- Osteanretning
- Ris á l’amande med kirsebærsauce
Pris pr. couvert 225-
Bordbestilling anbefales