Menuer, hvorfra der kan sammensættes et festtilbud
Forretter
- Kold dampet laks, pyntet med rejer, asparges og caviar. Hertil dressing. Brød og smør
- Rejecocktail. Hertil dressing, brød og smør
- Tarteletter med høns i asparges.
- Grillet skinke og grønne slikasparges serveret med ovnbagte oliven/hvidløg/cherrytomater. Hertil brød og smør.
- Stjerneskud med dampet- og stegt fiskefilet, rejer og asparges. Hertil dressing, brød og smør.
Hovedretter
- Kalvesteg stegt som vildt, hvide- og brune kartofler, walldorffsalat, tyttebær, surt og vildtflødesauce
- Rosastegt kalveculotte med rösti kartofler, sprøde grøntsager, tomatsalat og skysauce.
- Flæskesteg med sprød svær, hvide- og brune kartofler, rødkål, surt og sauce
- Rosastegt oksefilet, råstegte kartofler, årstidens garniture, grøn salat og rødvinssauce
- Krydret lammekølle med hvidløgsmarinerede bønner samt basilikumkartofler og timiansauce
Desserter
- Citronfromage
- Husets isdessert med frisk frugt og flødeskum
- Hjemmebagt nøddekurv med fyld af frisk frugt samt vanille- og sorbetis.
- Isbombe med frisk frugt og hindbærpuree
- ½ ananas med frisk frugt og is
Natmad
- Aspargessuppe med kødboller. Brød.
- Pølsebord med 4 forskellige slags pålæg, diverse tilbehør. Lune frikadeller og lun leverpostej. Brød og smør.
Prisen inkluderer opdækning med hvide duge, lys i sølvlysestager samt blomster i vaser.