Reserver bord på tlf:


Bestil bord på Benløse kro & restaurant og få en god oplevelse


Udflugter på Benløse Kro

"Udflugter i smukke omgivelser"

Skal De arrangere udflugt, så kan vi tilbyde en god frokost på Benløse Kro med både varme og kolde retter.

Vores store sal kan rumme 150 spisende gæster.

Vi fremsender gerne vores menuer.

Kontakt os på telefon .​

​Menuerne

Buffet/koldt bord

Buffet 1:
Marinerede sild, karrysild, røget laks, fiskefilet med remoulade, lun leverpostej med bacon, lune deller med surt, brie med druer.
Kr. 125,00

Buffet 2:
Marinerede sild, kryddersild, rejer med ½ æg og mayonnaise, fiskefilet med remoulade, lun ribbenssteg med rødkål, lune deller med surt, skæreost/brie.
Kr. 135,00

Buffet 3:
Marinerede sild, karrysild, røget hellefisk med røræg, fiskefilet med remoulade, glaseret skinke med stuvet spinat, mørbradbøf med bløde løg og champignon, 1/4 stegt kylling med surt, skæreost/brie.
Kr. 155,00

Buffet 4:
Dampet laks med rejer og asparges, lun tyndstegsfilet, forloren vildsvinekam, helstegt lammekølle provencale, mixed grøn salat, kold kartoffelsalat, valnøddepaté med cornichoner, skæreost/brie.
Kr. 190,00

Buffet 5:
Varmrøget laks med flødestuvet spinat, små rejecocktails, helstegt kalkunbryst med pastasalat, helstegt oksefilet med ovnbagte grøntsager, orangeglaseret skinke, grøntsagstærte, flødekartofler, mixed grøn salat, 3 forskellige oste.
Kr. 205,00

Buffet 6:
3 slags sild efter valg, fiskeanretning med rejer og asparges, røget bækforel med peberrodscreme, røget ål med røræg, mørbradbøf med champignon a la creme, tarteletter med høns i asparges, berberiandebryst med orange-/sveskekompot, flæskesteg med rødkål, 3 forskellige oste.
Kr. 275,00

Buffet 7:
Indbagt laks med spinat, ½ avocado med skaldyrsfyld, helstegt oksefilet med ratatouille, dyreryg med ristede svampe, sprængt and med flødepeberrod, forloren vildsvinekam med flødekartofler, grøntsagstærte, skinke-/ost tærte, rucolasalat med soltørrede tomater og oliven, stor osteanretning.
Kr. 275,00

Tillæg til buffetpriser for frugttærte med creme fraiche per couvert:
Kr. 30,00

Tillæg til buffetpriser for dessertbuffet, citronfromage, chokolademousse, frugttærte med creme fraiche, lagkage per couvert:

Kr. 60,00

Ovenstående menuer kan også serveres ved bordene:

Tillæg kr. 20,00 per couvert!​

Forretter

1. Rejecoktail
2. Snitte med røget laks og asparges
3. Snitte med gravad laks og rævesauce
4. Røget skinke med melon
5. Tarteletter med høns i asparges
6. Kold dampet laks serveret med rejer, asparges og dressing
7. Lille stjerneskud
8. Kold dampet torsk på bund af braisseret hvidkål

Pris pr. forret kr. 48,00
(forret nr. 5 kr. 40,00)

Forret nr. 1, 4, 6, 7, 8 serveres med brød og smør.​

Hovedretter​

1. Svinekam med sprød svær, hvide og brune kartofler, rødkål, surt og brun sovs
2. Svinekam stegt som vildt, hertil ristede kartofler, friske grøntsager og rødvinssovs
3. Skipperlabskovs med purløg, rugbrød og rødbeder
4. Gammeldags kalvesteg stegt som vildt, serveret med hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær, surt og flødesovs
5. Kalveculotte serveret med röstikartofler. Friske grøntsager og skysovs
6. Gammeldags oksesteg serveret med hvide kartofler, glaserede løg, haricot vertes og skysovs
7. Skovkroens jægergryde med svinemørbrad, bacon, champignon og coktailpølser. Hertil ris eller hvide kartofler samt fine ærter
8. Kalvefrikassé med hvide kartofler og friskhakket persille
9. Hakkebøf (250 gr. rå vægt) serveret med hvide kartofler, bløde løg, surt og brun sovs

Pris pr. Hovedret kr. 130,00
(hovedret nr.9 kr. 110,00)

Alle hovedretter (undtagen nr. 9) serveres 2 gange!​

Desserter

1. Citron- eller romfromage
2. Isanretning med frisk frugt
3. Gammeldags æblekage
4. Frugttærte med creme fraiche eller flødeskum
5. Fløderand med kirsebærsovs
6. 2 stk. pandekager med vanilleis

Pris pr. dessert kr. 48,00​

Priser

PRIS FOR 2 RETTER KR. 170,00

PRIS FOR 3 RETTER KR. 205,00​

Heldagsarrangement - 5 timer

  • Velkomstdrink
  • 2 retters valgfri menu
  • 2 genstande under middagen
  • (sodavand, øl, vin)
  • Kaffe med kringle eller lagkage

eller:

  • Velkomstdrink
  • 2 slags sild, lun fiskefilet med remoulade, røget forrel med røræg, mørbrad a la creme, ribbenssteg med rødkål, frikadeller med surt, brie samt skæreost med druer
  • 2 genstande
  • (sodavand, øl, vin, snaps 2 cl.)
  • Kaffe med kringle eller lagkage

Pris pr. couvert
kr. 255,00

Ønskes 3 retter er couvertpris
kr. 280,00

Ønskes dessert til det kolde bord, kan der vælges frit.
Couvertpris kr. 280,00

Ovenstående priser er for grupper på minimum 20 couverter .
Det kolde bord serveres i skåle/fade ved bordene.

Kaffe diverse

​Kaffe med hjemmebagt kringle 

kr. 60,00


Kaffe med 2/2 boller 

kr. 60,00

Kaffe med kringle og 2/2 boller 

kr. 74,00

Kaffe med lagkage

kr. 64,00

Kaffe med lagkage og 2/2 boller 

kr. 77,00

Drikkevarepriser

Velkomstdrink​

kr. 34,-​

Sodavand​

kr. 27,-​

Alm. øl​

kr. 33,-​

Lux øl​

kr. 39,-​

Vin, glas​

kr. 45,-​

Vin 1/1 fl.​

kr. 198,-​

Kaffe/the​

kr. 30,-​

Snaps, 3 cl.​

kr. 37,-

Likør​

kr. 39,-

Cognac​

kr. 39,-

Kildevand​

​kr. 27,-

Isvand​

-Isvand serveres kun uden beregning i forbindelse med servering af vin​

kr. 27,-​


Nyheder​

16 -12-2015

Hver tirsdag og torsdag - stegt flæsk.

Læs mere her





Kontakt os​





Nogle felter er ikke udfyldt korrekt



Åbningstider

Køkkenet lukker kl.21.00

Mandag

Lukket

Tirsdag

17-22.00

Onsdag

17-22.00

Torsdag

17-22.00

Fredag

17-22.00

Lørdag

17-22.00

Søndag

17-22.00

Find os på Facebook

Følg os på Facebook






​Kontakt info

Benløse Kro

Roskildevej 113

4100 Ringsted

Tlf:

E-mail:

CVR: 26482607


Created and hosted by DanaWeb A/S