Buffet 1:
Marinerede sild, karrysild, røget laks, fiskefilet med remoulade, lun leverpostej med bacon, lune deller med surt, brie med druer.
Kr. 125,00
Buffet 2:
Marinerede sild, kryddersild, rejer med ½ æg og mayonnaise, fiskefilet med remoulade, lun ribbenssteg med rødkål, lune deller med surt, skæreost/brie.
Kr. 135,00
Buffet 3:
Marinerede sild, karrysild, røget hellefisk med røræg, fiskefilet med remoulade, glaseret skinke med stuvet spinat, mørbradbøf med bløde løg og champignon, 1/4 stegt kylling med surt, skæreost/brie.
Kr. 155,00
Buffet 4:
Dampet laks med rejer og asparges, lun tyndstegsfilet, forloren vildsvinekam, helstegt lammekølle provencale, mixed grøn salat, kold kartoffelsalat, valnøddepaté med cornichoner, skæreost/brie.
Kr. 190,00
Buffet 5:
Varmrøget laks med flødestuvet spinat, små rejecocktails, helstegt kalkunbryst med pastasalat, helstegt oksefilet med ovnbagte grøntsager, orangeglaseret skinke, grøntsagstærte, flødekartofler, mixed grøn salat, 3 forskellige oste.
Kr. 205,00
Buffet 6:
3 slags sild efter valg, fiskeanretning med rejer og asparges, røget bækforel med peberrodscreme, røget ål med røræg, mørbradbøf med champignon a la creme, tarteletter med høns i asparges, berberiandebryst med orange-/sveskekompot, flæskesteg med rødkål, 3 forskellige oste.
Kr. 275,00
Buffet 7:
Indbagt laks med spinat, ½ avocado med skaldyrsfyld, helstegt oksefilet med ratatouille, dyreryg med ristede svampe, sprængt and med flødepeberrod, forloren vildsvinekam med flødekartofler, grøntsagstærte, skinke-/ost tærte, rucolasalat med soltørrede tomater og oliven, stor osteanretning.
Kr. 275,00
Tillæg til buffetpriser for frugttærte med creme fraiche per couvert:
Kr. 30,00
Tillæg til buffetpriser for dessertbuffet, citronfromage, chokolademousse, frugttærte med creme fraiche, lagkage per couvert:
Kr. 60,00
Ovenstående menuer kan også serveres ved bordene:
Tillæg kr. 20,00 per couvert!