Forretter
10. Grillet skinke og grønne slikasparges serveres med ovnbagte oliven/hvidløg/cherrytomater
11. Røget kalkunbryst serveret på madeirabund hertil fløderørt peberrodscreme
12. Kræmmerhus af røget laks og røget hellefisk med fyld af krydret ostecreme
13. Stjerneskud med dampet- og stegt fiskefilet, rejer og asparges. Hertil varm sauce Hollandaise
14. Hummersuppe tilsmagt med cognac
15. Legeret karrysuppe med ris og kylling (mulligatawny suppe)
16. Varmrøget laks serveret på sprød salatbund. Hertil lun flødestuvet spinat,rejer og asparges
17. Lun farseret rødtungefilet anrettet på smørsauteret spinat, dekoreret med krebsehaler, hertil lun krebsebisque
18. Torsk og laks bagt i filodej lagt på sauterede urter, serveret med pikant fiskeveloute
19. Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
20. Feldsalat serveret med, bacon, fintrevet røget skinke samt brødcroutoner
Hovedretter
10. Krydret lammekølle serveret med hvidløgsmarinerede bønner samt basilikumkartofler,hertil timiansauce
11. Helstegt dyreryg serveret med hvide og brune kartofler, haricot vertes, kanelbagt pære,walldorffsalat, tyttebær samt kraftig vildtflødesauce
12. Stegt fasanbryst serveret med krydret kartoffel/porregratin, 2 slags garniturer samt madeirasauce
13. Helstegt kalvefilet serveret med krydret kartoffelcreme bagt i ovn, 2 slags garniturer samt morkelsauce
14. Carvery bestående af oksefilet, glaceret skinke samt stegt lammekølle, serveret med flødekartofler, salatbar samt 2 sauce
15. Helstegt dyrekølle serveret med smørristede kartofler, sauterede svampe, ratatouille samt portvinssauce
16. Honning stegt perlehønebryst serveret med baconkartofler, 1 slags garniture samt ristede druer, hertil cognacsauce
17. Helstegt kalvemørbrad serveret med röstikartofler, grøntsagssouffle, årstidenes garniture samt en mild pebersauce
18. Sprængt andebryst serveret med kartoffeltærte, anismarinerede blommer, wokstegte grøntsager samt orangesky
19. Butterdejsindbagt laks serveret med kartoffel i mild tomatsalsa, smørristede østershatte, fintsnittede grøntsager samt limecreme
20. Rosastegt kalveculotte serveret med stegte kartofler, 2 slags garniture samt whiskeysauce
21. Svampefarseret oksemørbrad serveret med ½ bagte kartofler, 2 slags garniture samt ostesauce med peberfrugt
22. Svinemørbrad i baconsvøb, hertil persillekartofler, 2 garniturer samt champignonsauce
23. Oksehøjreb serveret med kartoffellasagne, 2 af årstidens garniturer samt sauce bordelaise
24. Indbagt oksemørbrad Wellington, kartoffelroulade, grøntsaute, ristede svampe samt brollysauce
25. Medaljoner af kronhjortefilet, kartoffelsouffle, braisseret fennikel, sesamkål samt demi glace
Tillæg for hovedret nr. 11 og 25 kr. 40,00
Desserter
10. ½ ananas m. fyld af frisk frugt samt vanille- og sorbetis
11. Dessertbuffet bestående af forskellige kager, fromager, islagkager samt frisk frugt. (min.20 couverter)
12. Sherry Heering fromage med makroner samt abrikospure
13. Hjemmebagt nøddehorn serveret chokolademousse, sorbet samt mangocoulis
14. Marcipankage med creme vanille samt friske bær, hertil flødeskum
15. Ostetallerken m. 4 valgfri oste samt ostegarniture, kiks flute og smør
16. Hindbærtærte serveret med creme fraiche
17. Mandeltærte med sæsonens bær/frugt, serveret med mokkacreme
18. Lun apfelstrudel serveret med vanilleis samt flødeskum
19. Friske bær i amarettomarinade serveret med kokosis samt appelsinkage
20. ½ melon med ingefærmarineret frisk frugtsalat, hertil citron- og champagne sorbet
21. Islagkage overtrukket med marcipan, hertil marinerede bær
22. Hvid chokolademousse på nøddebund serveret med brombær
23. Isfragilite med frugtcoulis
Natmad
10. Pølsebord bestående af 4 forskellige slags pølser, leverpostej og små frikadeller, diverse tilbehør samt brød og smør
11. Frikadeller med kold kartoffelsalat
12. Biksemad med enten spejlæg eller bearnaisesauce
13. Croissanter med fyld
14. Æggekage med bacon
15. Glaceret skinke med røræg
16. Gratinerede madpandekager
17. Røde pølser med brød
18. aspargessuppe med kødboller
19. ungarsk gullaschsuppe
20. karrysuppe med ris og kylling
21. Pizza med valgfrit fyld, serveret med grøn salat
22. Grøntsagetærte serveret med flute og grøn salat
23. Ostebræt med 4 forskellige oste, ostegarniture, groft brød og kiks
Mellemretter
1. Passionsgranite
2. Agurkesorbet
3. Champagnesorbet
4. Lemonsorbet
5. ½ pære med gorgonzola og nedkogt balsamicoeddike
Alle mellemretter kr. 45,00 pr. couvert ( kan bestilles til alle menupakker)