Reserver bord på tlf:

Bestil bord på Benløse kro & restaurant og få en god oplevelse

Menuer​

Menu 1​

Velkomst:

  • Kirr

Forretter:

  • Kold dampet laks pyntet med rejer, caviar, asparges, dressing, hertil lun flutes og smør
  • Rejecocktail, hertil lun flutes og smør
  • Tarteletter med høns i asparges


Hovedretter:

  • Oksesteg med krølfedt, hvide kartofler, glaceret løg, fine ærter, surt samt skysauce
  • Kalvesteg stegt som vildt hvide og brune kartofler, waldorffsalat, tyttebær, surt samt flødesauce
  • Rødvinsmarineret svinekam ristede kartofler, garniture, walldorfsalat samt skysauce


Desserter:

  • Sherry heering fromage med makron og abrikospuree
  • Husets isdessert med frisk frugt og flødeskum


Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen


Kaffe:

  • Hertil hjemmebagte småkager


Pris pr. couvert Kr. 

529,00

Evt. natmad Kr.

75,00

Menu 2

Velkomst:

  • Fersken champagne

Forretter:

  • Laksetallerken - dampet og røget laks på sprød salat, pyntet med rejer og asparges. Hertil lun flütes samt smør.
  • Lun fiske-/skaldyrsragout serveret i filokurv.
  • Parmaskinke med melonsalat


Hovedret (buffet):

  • Rosastegt oksefilet, marinerede revelsben, glaseret skinke, farseret kalkun, flødekartofler, mix. grøn salat, pastasalat, Walldorfsalat, groft brød og smør.


Dessert: (buffet):

  • citronfromage, chokoladekage, frugttærte med creme fraiche samt frugtanretning


Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen


Kaffe:

  • Hertil hjemmebagte småkager samt
  • 1 cognac/likør


Natmad:

  • Biksemad med spejlæg eller aspargessuppe med kødboller.


Pris pr. couvert Kr.

665,00

Menu 3

Velkomst:

  • Dubbonet med citron

Forretter:

  • Stjerneskud - dampet og steget fiskefilet pyntet med rejer, kaviar, asparges og dressing.
  • Kræmmerhus af røget laks og hellefisk - hertil pikant ostecreme.
  • Røget kalkunbryst med nøddecreme.

Hovedretter:

  • Rosastegt oksefilet, råstegte kartofler, årstidens garniture, grøn salat og rødvinssauce.
  • Helstegt kalvekam, hvide og brune kartofler Walldorfsalat, ½ æble med gélé samt flødesauce.
  • Farseret kalkun, krydderkartofler, ovnbagte grøntsager, rucolasalat samt madeirasauce.

Desserter:

  • Hjemmebagt nøddekurv på bund af mangocoulis, vanilie og sorbetis samt frisk frugt.
  • Hjemmelavet rubinsteinkage
  • Desserttallerken - kage, frugt og is.

Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe:

  • Hertil hjemmebagte småkager samt
  • 1 cognac/likør

Natmad:

  • Vælg fra listen

Pris pr. couvert

kr. 685,00

Menu 4

Velkomst:

  • Amaretto/Champagne

Forretter:

  • Røget okseinderlår serveret med kæmperejer og plukket salat.
  • Lun farseret rødtungefilet anrettet på sauteret spinat, pyntet med krebsehaler og slikasparges samt lun krebsebisque.
  • Laksesymfoni, gravad- limedampet samt røget laks serveret med rejer, asparges.

Lun flutes og smør til alle forretter!

Hovedretter:

  • Helstegt dyrekølle, serveret med hvide og brune kartofler, ristede svampe, årstidens garniture, Walldorfsalat, tyttebær samt vildtsauce.
  • Helstegt oksemørbrad, hasselbachkartofler, ratatouille, grøntsagssoufflé og rødvinssauce.
  • Rosastegt kalveculotte, hertil rösti-kartofler, sprøde grøntsager, tomatsalat samt demi glace.

Desserter:

  • ½ ananas med frisk frugt og is.
  • Isbombe med frisk frugt, nøddehorn og hindbærpuree.
  • Chokoladeskåle med appelsin/kirsebærfromage, anismarineret blomme samt vaniliecreme.

Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe:

  • Hertil hjemmebagt kransekage-konfekt samt 1 cognac/likør

Natmad:

  • Vælg fra listen

Pris pr. couvert Kr.

705,00

Menu 5

Velkomst:

  • Champagne med Pisang Ambon

Forretter:

  • Hvidløgsmarinerede scampi serveret i butterdejsskal på bund af marineret laks.
  • Røget laksetårn med krydderflødeost, salat og sauce verde.
  • Røget dyrekølle med tomat/mozarella timbale samt ovnbagt garniture.

Hovedretter:

  • Honningstegt perlehønebryst - ristede kantareller, årstidens garniture samt pommes risolee.
  • Helstegt kalvemørbrad, grøntsoufflé, årstidens garniture, bordelaise samt basillikumskartofler.
  • Ristet laks, sprødstegte grøntsager, haricots i svøb, hvide- og vilde ris samt limesauce.

Desserter:

  • Friske jordbær, serveret med vanilieis.
  • Fragelité-roulade, kokosis, frisk frugt samt fersken-coulis.
  • Mandelrand, frisk frugt og is.

Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe:

  • Hertil hjemmebagte nøddehorn samt
  • 1 cognac/likør

Natmad:

  • Vælg fra listen

Pris pr. couvert Kr.
729,00

Menu 6

Velkomst:

  • Champagne

Forretter:

  • Rødtunge og laks, indbagt i filodej, lagt på sauteret spinat, hertil urtebeurreblanc.
  • Varmrøget laks på pluksalat serveret med urtedressing.

Hovedret (buffet):

  • Rørt laksetartar med krydderurter, pyntet med frisk lakserogn.
  • Grillet jomfruhummer med hvidløgscreme.
  • Indbagt lammefilet med spinat og tzatziki.
  • Svampefarseret oksemørbrad med tomatsalsa.
  • Perlehønebryst med ristede druer og kantareller.
  • Hasselnøddekartofler, lun porretærte, rucolasalat, salatindbagt brie, osteanretning med 3 oste, groft brød.

Dessert (buffet):

  • Choko-/nougatkage med appelsinsalat.
  • Sherry Heering soufflé med abrikospuree.
  • Små tærter med skovbær samt vaniliefløde.
  • Eksotiske frugter.

Vine:

  • Husets vine samt øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe:

  • Hertil hjemmebagt kransekage-konfekt samt 1 cognac/likør

Natmad:

  • Vælg fra listen

Pris pr. couvert Kr.

789,00

Helaftensarrangement​

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet
  • Husets vine ad libitum
  • Kaffe m. cognac/likør
  • Fri bar incl. Spiritus
  • Natmad


Vores helaftenarrangement er et totalarrangement incl.servering og borddækning med husets standardblomsterdekorationer.

Ønsker man ekstratimer (kan bestilles under selve festen), koster dette kr. 750,00 pr. påbegyndt time + forbrug af drikkevarer.

Menu:

Der kan frit sammensættes fra menuerne i selskabsbrochuren.
Hovedret Nr. 11 og 25 samt buffet fra ”menu 6” tillægges dog kr.40,00 pr. couvert.

Vedr. fri bar: Baren lukker 15 min. før arrangementets afslutning.

Pris: Kr. 805,00 pr. couvert​

Tillæg til selskabsmenuer

Forretter


10. Grillet skinke og grønne slikasparges serveres med ovnbagte oliven/hvidløg/cherrytomater

11. Røget kalkunbryst serveret på madeirabund hertil fløderørt peberrodscreme


12. Kræmmerhus af røget laks og røget hellefisk med fyld af krydret ostecreme

13. Stjerneskud med dampet- og stegt fiskefilet, rejer og asparges. Hertil varm sauce Hollandaise

14. Hummersuppe tilsmagt med cognac

15. Legeret karrysuppe med ris og kylling (mulligatawny suppe)

16. Varmrøget laks serveret på sprød salatbund. Hertil lun flødestuvet spinat,rejer og asparges

17. Lun farseret rødtungefilet anrettet på smørsauteret spinat, dekoreret med krebsehaler, hertil lun krebsebisque

18. Torsk og laks bagt i filodej lagt på sauterede urter, serveret med pikant fiskeveloute

19. Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges

20. Feldsalat serveret med, bacon, fintrevet røget skinke samt brødcroutoner


Hovedretter

10. Krydret lammekølle serveret med hvidløgsmarinerede bønner samt basilikumkartofler,hertil timiansauce

11. Helstegt dyreryg serveret med hvide og brune kartofler, haricot vertes, kanelbagt pære,walldorffsalat, tyttebær samt kraftig vildtflødesauce

12. Stegt fasanbryst serveret med krydret kartoffel/porregratin, 2 slags garniturer samt madeirasauce

13. Helstegt kalvefilet serveret med krydret kartoffelcreme bagt i ovn, 2 slags garniturer samt morkelsauce

14. Carvery bestående af oksefilet, glaceret skinke samt stegt lammekølle, serveret med flødekartofler, salatbar samt 2 sauce

15. Helstegt dyrekølle serveret med smørristede kartofler, sauterede svampe, ratatouille samt portvinssauce

16. Honning stegt perlehønebryst serveret med baconkartofler, 1 slags garniture samt ristede druer, hertil cognacsauce

17. Helstegt kalvemørbrad serveret med röstikartofler, grøntsagssouffle, årstidenes garniture samt en mild pebersauce

18. Sprængt andebryst serveret med kartoffeltærte, anismarinerede blommer, wokstegte grøntsager samt orangesky

19. Butterdejsindbagt laks serveret med kartoffel i mild tomatsalsa, smørristede østershatte, fintsnittede grøntsager samt limecreme

20. Rosastegt kalveculotte serveret med stegte kartofler, 2 slags garniture samt whiskeysauce

21. Svampefarseret oksemørbrad serveret med ½ bagte kartofler, 2 slags garniture samt ostesauce med peberfrugt

22. Svinemørbrad i baconsvøb, hertil persillekartofler, 2 garniturer samt champignonsauce

23. Oksehøjreb serveret med kartoffellasagne, 2 af årstidens garniturer samt sauce bordelaise

24. Indbagt oksemørbrad Wellington, kartoffelroulade, grøntsaute, ristede svampe samt brollysauce

25. Medaljoner af kronhjortefilet, kartoffelsouffle, braisseret fennikel, sesamkål samt demi glace

Tillæg for hovedret nr. 11 og 25 kr. 40,00


Desserter

10. ½ ananas m. fyld af frisk frugt samt vanille- og sorbetis

11. Dessertbuffet bestående af forskellige kager, fromager, islagkager samt frisk frugt. (min.20 couverter)

12. Sherry Heering fromage med makroner samt abrikospure

13. Hjemmebagt nøddehorn serveret chokolademousse, sorbet samt mangocoulis

14. Marcipankage med creme vanille samt friske bær, hertil flødeskum

15. Ostetallerken m. 4 valgfri oste samt ostegarniture, kiks flute og smør

16. Hindbærtærte serveret med creme fraiche

17. Mandeltærte med sæsonens bær/frugt, serveret med mokkacreme

18. Lun apfelstrudel serveret med vanilleis samt flødeskum

19. Friske bær i amarettomarinade serveret med kokosis samt appelsinkage

20. ½ melon med ingefærmarineret frisk frugtsalat, hertil citron- og champagne sorbet

21. Islagkage overtrukket med marcipan, hertil marinerede bær

22. Hvid chokolademousse på nøddebund serveret med brombær

23. Isfragilite med frugtcoulis


Natmad

10. Pølsebord bestående af 4 forskellige slags pølser, leverpostej og små frikadeller, diverse tilbehør samt brød og smør

11. Frikadeller med kold kartoffelsalat

12. Biksemad med enten spejlæg eller bearnaisesauce

13. Croissanter med fyld

14. Æggekage med bacon

15. Glaceret skinke med røræg

16. Gratinerede madpandekager

17. Røde pølser med brød

18. aspargessuppe med kødboller

19. ungarsk gullaschsuppe

20. karrysuppe med ris og kylling

21. Pizza med valgfrit fyld, serveret med grøn salat

22. Grøntsagetærte serveret med flute og grøn salat

23. Ostebræt med 4 forskellige oste, ostegarniture, groft brød og kiks


Mellemretter

1. Passionsgranite

2. Agurkesorbet

3. Champagnesorbet

4. Lemonsorbet

5. ½ pære med gorgonzola og nedkogt balsamicoeddike

Alle mellemretter kr. 45,00 pr. couvert ( kan bestilles til alle menupakker)​

Buffet​

​Buffet nr. 1

  • Kold fiskeanretning med laks, rejer og asparges
  • Lun oksetyndsteg
  • Lun rødvinsmarineret svinekam
  • Farseret kalkun
  • Pastasalat
  • Flødekartofler
  • Forårssalat m. kinaradise, cherrytomat og springløg
  • Mix.grøn salat
  • Grøntsagstærte
  • Osteanretning
  • Frugtfad
  • Brød og smør

​Buffet nr. 2

  • Varmrøget havørred m. rørt peberrod
  • Indbagt laks m. spinat og feta
  • Gravad laks m. dressing
  • Kylling a´la Mexico
  • Helstegt oksefilet
  • Westphalisk skinke med skiver af melon
  • Kronhjortesteg med walldorf salat samt tyttebær
  • Rucolasalat
  • 2 slags grøntsagstærter
  • Flødekartofler m. kartoffel/gulerod
  • Ostebræt
  • Æbletærte m. creme fraiche
  • Brød og smør

​Buffet nr. 3

  • Fiskesymfoni
  • Dampet laks m. varm hindbærcreme
  • Kæmperejer i hvidløg
  • Røget okseinderlår med mozzarelletimbale
  • Helstegt lammekølle provencale
  • Helstegt kalvefilet
  • Røget kalkunbryst m. røræg
  • Små græske frikadeller
  • Råstegte kartofler
  • Porretærte
  • Quiche loraine
  • Tomatsalat
  • Ovnbagte grøntsager
  • Ostebræt
  • Chokoladekage med frisk frugt
  • Brød og smør

Tillæg til selskabsbrochuren​

  • Tillæg for farvede duge 10,00 kr.
  • Tillæg for stofservietter 5,00 kr.
  • Chips (til velkomstdrink) 10,00 kr.
  • Chips (til baren) 10,00 kr.
  • Fyldt chokolade 20,00 kr.
  • Petit Fours (pr. stk.) 25,00 kr.
  • Håndtering af egen kage 10,00 kr.

(alle tillæg er pr. couvert)


Ønskes andre vine end husets tillægges differencen mellem husets vin og den ønskede vin.
Specielle ønsker til blomsterdekorationer: pris indhentes

  • Musik: Leje af jukebox kr. 2.200,00
  • Levende musik: kan f.eks bookes via 1-2-3 Musik (Karin) tlf. eller Tage Olsen
    ​tlf.
  • Musikercouvert 200,00 kr.


Bindende antal bedes oplyst senest 2 dage før.
Ved senere ændring betales fuld couvertpris

  • Børn under 12 år - ½ pris
  • Børn mellem 0-3 år : 100,- kr. (når der laves en couvert opdækning)

Nyheder​

16 -12-2015

Hver tirsdag og torsdag - stegt flæsk.

Læs mere her

Kontakt os​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Køkkenet lukker kl.21.00

Mandag

Lukket

Tirsdag

17-22.00

Onsdag

17-22.00

Torsdag

17-22.00

Fredag

17-22.00

Lørdag

17-22.00

Søndag

17-22.00

Find os på Facebook

Følg os på Facebook

​Kig forbi kroen

Benløse Kro 

Roskildevej 113
4100 Ringsted

​Kontakt info

Benløse Kro

Roskildevej 113

4100 Ringsted

Tlf:

E-mail:

CVR: 26482607

Created and hosted by DanaWeb A/S